Si shpëtoi nga ariu një banor i malësisë së Tetovës | VIDEO

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 9, 2020 23:02

Si shpëtoi nga ariu një banor i malësisë së Tetovës | VIDEO

Para dy ditësh një banor i Lisecit, Gafur Jusufi i cili merret me blektori ka qenë i sulmuar nga ariu.

Në momentin që ariu ka kapur Gafurin kanë arritur qent të cilët janë përleshur me egërsirën për ti shpëtuar jetën zotëriut të tyre.

Fatmirësiaht, Gafuri ka pësuar vetëm disa lëndime trupore dhe shpejt pritet ti kthehet normalitetit.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=2601665536811529

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 9, 2020 23:02