Siljanovska: Gjykata Kushtetuese mund ta shfuqizojë Ligjin për Gjuhët, unë kam shumë vërejtje për të

Desk
By Desk 17 Prill, 2019 21:58

Siljanovska: Gjykata Kushtetuese mund ta shfuqizojë Ligjin për Gjuhët, unë kam shumë vërejtje për të

Në televizionin Alsat, kandidatët për president Gordana Siljanovska Davkova, Stevo Pendarovski dhe Blerim Reka u përgjigjën në pyetjen çfarë do të bëjnë me Ligjin për gjuhët nëse ata bëhen president të shtetit, përcjell FLAKA.

“Vetëm Gjykata Kushtetuese mund të shfuqizojë dispozitat antikushtetuese të atij ligji, që do të thotë se megjithëse kam shumë vërejtje për përputhjen e dispozitave të caktuara me Kushtetutën dhe Marrëveshjen Kornizë. Dhe për sa kohë vlenë, do ta respektoj dhe zbatoj atë”, u përgjgigj Silvanovska. FLAKA

Desk
By Desk 17 Prill, 2019 21:58