Siljanovska ka harxhuar tri herë më pak se Pendarovski për fushatën

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 12, 2019 20:02

Siljanovska ka harxhuar tri herë më pak se Pendarovski për fushatën

KSHZ pasdite njoftoi raportin mbi shpenzimet e fushatës në dhjetë ditët e para të Gordana Siljanovska Davkova. Ajo gjithsejt ka harxhuar 167 mijë euro, që është tre herë më pak se kostoja e Stevo Pendarovskit (gjysmë milioni euro), përcjell FLAKA.

Në dhjetë ditët e para të fushatës, Siljanovska Davkova ka harxhuar mbi 10 milionë denarë dhe ka mblodhur 12.5 milion nga donacionet. Në të njëjtën kohë, 248 persona fizikë dhe dy subjekte afariste edhe atë avokatë, Nadica Dimitrova me gjithsejt 90,000 denarë dhe DOOEL “Sonçev Zrak” – 80,000 denarë.

Donacionet janë kontributet më të mëdha prej 180,000 denarë dhe në mesin e njerëzve që dhanë donacionet më të mëdha janë nënkryetari i VMRO DPMNE Aleksandar Nikollovski, zëdhënësi Dimçe Arsovski, deputetët Ane Lashoska dhe Antonio Milloshoski mem nga 150.000, 100,000 ka dhuruar Koce Trajanovski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 12, 2019 20:02