Siljanovska: Nëse nuk kemi dalje prej 40%, do ta bëjnë presidenti të zgjidhet në Kuvend

Desk
By Desk 13 Prill, 2019 20:44

Kandidatja për president e VMRO-DPMNE-së, Gordana Siljanovska Davkova, në tubimin përpara qeverisë, i bëri thirrje qytetarëve një dalje masovike në zgjedhje, përcjell FLAKA.

“Vjen dita kur kutitë e votimit do të ndëgjojnë zërin e votuesit, e ai do të jetë jo për ata, po për ne. Bënë parajsë për korrupsion dhe krim. Disa familje e udhëheqin Maqedoninë. Kësaj do ti japim fund me 21 prill dhe me pesë mja. Garancë e votës do të jetë nëse votoni në numër shumë të madh. Votoni për ata që sjellin dryshime, jo për mua, unë jam grua e ralizuar. Nëse nuk kemi 40 për qind dalje, atëherë do ta ndryshojnë Kushetutën, ajo për ata nuk është e vështirë. Dhe do të bëjnë presidenti të zgjidhet në Kuvnd. Atëher presidenti do të zgjidhet me pazare, e shihni atëher se kush do të bëhet president”, tha Siljanovska. FLAKA

Desk
By Desk 13 Prill, 2019 20:44