Siljanovska nga Vallandova: Nuk bënë asgjë për t’a mbajtur rininë

Desk
By Desk 15 Prill, 2019 20:48

Siljanovska nga Vallandova: Nuk bënë asgjë për t’a mbajtur rininë

Kandidatja për presidente e Republikës së Maqedonisë, prof. Dr. Gordana Siljanovska Davkova qendroi mesin e qytetarëve të Vallandovëas sonte, përcjelll FLAKA.

Siljanovska Davkova vuri theks të veçantë në sundimin e ligjit dhe sundimin e ligjit, domethënë, siç tha ajo, Maqedonia nuk është shtet i lirë në dy vitet e fundit, pra me këtë qeveri është larg lirisë.

Siljanovska Davkova përmendi se qytetarët po ikin nga vendi çdo ditë, sepse me këtë qeveri ata nuk kanë perspektivë të qëndrojnë këtu.

“Njerëzit po largohen, dhe ata që janë më të nevojshme, më të fuqishmit, më të aftit, më konkurruesit, ata që mund të konkurrojnë në vendet evropiane dhe më gjerë. Për fat të keq, politika e kësaj qeverie nuk është një politikë për të siguruar ata të qendrojnë këtu. Ata nuk bënë asgjë për t’i mbajtur, përkundrazi, sikur i dëbojnë. Kjo duhet të ndryshojë”, tha Siljanovska Davkova.

Ajo u tha qytetarëve se, edhe pse premtuan jetën, nuk kanë sjellë jetë, duke aluduar në faktin se nëse qytetarët e zgjedhin atë si President i Republikës së Maqedonisë, ajo do të luftojë për mbrojtjen e mjedisit dhe se kjo do të jetë një përparësi kryesore pasi që ka të bëjë me jetën e qytetarëve. FLAKA 

Desk
By Desk 15 Prill, 2019 20:48