Siljanovska: Paritë janë në bisedime për votat e Rekës

Redaksia
By Redaksia 24 Prill, 2019 21:20

Siljanovska: Paritë janë në bisedime për votat e Rekës

Kandidatja presidenciale Gordana Siljanovska Davkova njoftoi sot se nuk pret vota automatike nga votuesit e Blerim Rekës të dakorduara mes partive, përcjell FLAKA.

“Si një kalorës femër i dhashë njohje fushatës intelektuale dhe krijuese të z. Reka. Unë nuk pres vota automatike për shkak se partitë flasin me njëra-tjetrën dhe unë personalisht u drejtohem të gjithë qytetarëve. Pres që shqiptarët e rinj të cilët e njohin dhe pranojnë dhe nuk duan të përdoren në politikat e partisë, shpesh tregtojnë, por duan të jenë subjekte në procesin zgjedhor, të japin votën e tyre atij që është më i mirë dhe si person dhe i cili ka njohuri për të bërë ndryshime reale”, tha Siljanovska. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 24 Prill, 2019 21:20