Siljanovska: Qeveria është nervoze sepse rezultati që kanë arritur është paralajmërim i madh nga popullata

Desk
By Desk 24 Prill, 2019 20:11

Siljanovska: Qeveria është nervoze sepse rezultati që kanë arritur është paralajmërim i madh nga popullata

Kandidatja presidenciale e VMRO-DPMNE Gordana Siljanovska u takua dje me studentët, përcjell FLAKA.

Ajo tha se ajo duhet t’i jepet fund mediokritetit në politikë dhe se duhet filluar një politikë të re të orientuar nga burimet që do të zgjojë më të mençurit dhe më kritikët.

Desk
By Desk 24 Prill, 2019 20:11