Siljanovska: Qeverisja e së drejtës, standad evropian – është filozofia ime

Desk
By Desk 25 Prill, 2019 22:02

Siljanovska: Qeverisja e së drejtës, standad evropian – është filozofia ime

E vetmja filozofi, evropiane dhe demokratike, është sundimi i ligjit, ligjit dhe drejtësisë, standardet evropiane janë filozofia e programit tim, tha profesoresha Gordana Siljanovska Davkova në debatin presidencial në TVM, përcjell FLAKA.

Ajo thotë se do të përpiqet të sigurojë dhe të përgjigjet në dilemat e atyre që nuk dolën në raundin e parë, t’i bindë ata se ia vlen të dilni dhe t’i bindni se do të jetë gruaja, presidenti i cili përmes prizmit femëror dhe përmes fjalorit femëror do të përpiqet të zgjidhë problemet në këtë vend në një mënyrë tjetër në lidhje me marrëdhëniet e tre pushteteve.

“Do të përpiqem t’i bind se kurrë nuk do të negocioj të drejtën, se vetëm do ta zbatoj atë, do të përpiqem të bind, të plotësoj saktë pjesë të programit, lidhur me kërcënimin e rrezikshëm për ekologjinë në Maqedoni, kështu që unë do të qëndroj vetja”, tha Siljanovska Davkova, kandidate për president në debatit televiziv. FLAKA

Desk
By Desk 25 Prill, 2019 22:02