Siljanovska: Reforma e vetme e kësaj qeverie, është emri

Redaksia
By Redaksia 12 Prill, 2019 22:06

Siljanovska: Reforma e vetme e kësaj qeverie, është emri

Gordana Siljanovska, kandidatja e cila mbështetet nga VMRO-DPMNE-ja, mbrëmë ndodhej në qendër të Shkupit, ku tha se reforma e vetme e kësaj Qeveria është fatkeqësisht reforma për emrin. Ajo tha se duke nisur nga emri Lidhja socialdemokrate, kjo parti duhet të ketë parësorë shtetin social, ndërsa përmendi se në vitet e 90, ka bërë krejt të kundërtën. Ajo tha se femrat kanë pasur më pak hapësirë për të treguar aftësitë e tyre.

Brenda natës u krijua një grup oligarkike e cila nuk di se çfarë të bëjë me paratë. Dhe prandaj është shokuese kur dëgjoj socialdemokratët se si lavdërohen me pasuri enorme. Për social demokratët duhet të jetë parësore shteti social – tha Gordana Siljanovska-Davkova, kandidate për president.

Redaksia
By Redaksia 12 Prill, 2019 22:06