Siljanovska thotë se i rritet mbështetja nga shqiptarët

Redaksia
By Redaksia 11 Prill, 2019 22:29

Siljanovska thotë se i rritet mbështetja nga shqiptarët

Siljanovska u tha qytetarëve të Komunës Qendrë se është e lumtur që përqindja e e mbështetjes në mesin e shqiptarëve për të në Maqedoni po rritet, përcjell FLAKA.

Në zgjedhje, siç ka thënë ajo, shkojnë individë, e ata janë ish studentët dhe studentët e tanishëm të saj, ato janë ata te të cilët ka qenë mentore, pasaardhësit e saj vëllezër nga Kërçova dhe e dinë se çfarë është “Besa”. Dinë të dallojnë kuhs është presidenti i tyre. Dhe ajo pohon se me përgjegjegjësi do të sillet.

“Ka ardhur një kohë e çuditshme, stuhi thuajse 30 vite e varrosur në tranzicion. Assesi të hymë në konsolidim demokratik. Por, nuk mund të mos përmendim diçka. Çdo privatizim realisht është vjedhje. Në Maqedoni politikanët dhe menaxherët e kësaj qeverie në vitet e 90-ta i “hëngrën” qytetarët dhe të punësuarit”, tha ajo.

Sipas saj, një grup oligarkësh ishte krijuar brenda natës e cila nuk dite ç’të bënte me paratë dhe prandaj është shokuese kur shihet sesi socialdemokratët me pasurim enorm. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 11 Prill, 2019 22:29