Sindikata është ende në pritje të rritjes së pagës, vendimi për protestat nesër

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Korrik, 2022 19:46

Sindikata është ende në pritje të rritjes së pagës, vendimi për protestat nesër

Lidhja e Sindikatave nesër do të vendosë, nëse do të vazhdojë me protestat para institucioneve, duke kërkuar rritje të pagave për 2800 denarë, të cilën qeveria ende nuk ua siguron ligjërisht, shkruan Alsat.

Ndërkohë punonjësit e administratës vijojnë grevat e përgjithshme në vendet e punës.

Që nga fillimi i protestave dhe grevës, vetëm një pjesë e të punësuarve në komuna dhe ndërmarrjet publike lokale kanë marrë paga më të larta.

Kërkesën për rritje të pagave LSM e konsideron si masë të nevojshme, që punonjësit t’i bëjnë ballë rritjes së çmimeve të ushqimeve dhe energjisë. / Alsat.mk

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Korrik, 2022 19:46