S’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

S’ka marrëveshje për ujin në Siniçan

Përfundoi pa sukses takimi në Qeveri mes disa ministrave dhe kreut të Komunës së Bogovinës Albon Xhemaili lidhur me problemin e ujit në fshatin SIniçan të Tetovës.

Palët megjithatë thanë se do të bëjnë një përpjekje të dytë për të arritur një zgjidhje nesër në Komunën e Bogovinës.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 31 Korrik, 2020 17:08

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.