Sllaveski: Është e qartë se 2019-ta nuk do të jetë vit ekonomik siç premton LSDM

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 24, 2019 22:03

Sllaveski: Është e qartë se 2019-ta nuk do të jetë vit ekonomik siç premton LSDM

Sipas parametrave ekonomik të vendit është më se e qartë se 2019 nuk mund të quhet kurrë një vit ekonomik për Maqedoninë, tha profesori universitar Trajko Sllaveski për Alfa TV në emisioni “Çfarë nuk është e qartë”, përcjell FLAKA.

Sllaveski tha se rënia e qarkullimit në industri, si dhe realizimi i ulët i dëshpëruar i investimeve kapitale që nga gushti i këtij viti, e vërtetojnë këtë.

Ai gjithashtu theksoi se të gjithë parametrat e tjerë ekonomikë janë negativë dhe kjo është arsyeja pse Maqedonia dhe qytetarët nuk mund të presin rezultate të mira ekonomike siç u premtua nga qeveria e LSDM-së në fillim të vitit. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 24, 2019 22:03