Sllaveski: Për partitë opozitare shqiptare ky është një shans historik për të ndihmuar në shpërbërjen e BDI-së

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 22:32

Sllaveski: Për partitë opozitare shqiptare ky është një shans historik për të ndihmuar në shpërbërjen e BDI-së

Trajko Sllaveski nga VMRO-DPMNE në emisionin 24 Analizë në Tv 24 tha se më së miri do të ishte që kryeministri Zaev të jepte dorëheqjen të nesërmen e shpalljes së saj, gjë që do t’i kursente qytetarët e Maqedonisë nga dramat politike, përcjell FLAKA.

“Të enjten do të konfirmohet pjesa më e madhe e letrës me të cilën partitë opozitare paraqitën nismën për mosbesimin e qeverisë. Me shumë mundësi, partitë opozitare shqiptare do ta konfirmojnë përfundimin e tyre se tani është shansi i tyre i vetëm historik për të ndihmuar në shpërbërjen e BDI-së dhe kjo është shpresa që ato të përparojnë si parti. Mund të ndodhë shumë shpejt për ta”, thotë Sllaveski. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 22:32

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...