Snopçe: Kam raporte korrekte me deputetët në përgjithsi

Në intervistën ekskluzive të fundvitit për Flaka Media Group, deputeti i Aleancës për Shqiptarët – ASH, Halil Snopçe flet për aktualitetet politike, funksionimin e Kuvendit dhe me theks të veçantë … Vazhdoni me leximin e Snopçe: Kam raporte korrekte me deputetët në përgjithsi