Sofje, debat lidhur me Goce Dellçevin mes anëtarëve të Komisionit të përbashkët Maqedoni e Veriut – Bullgari

Sofje, debat lidhur me Goce Dellçevin mes anëtarëve të Komisionit të përbashkët Maqedoni e Veriut – Bullgari

Vërtetimi i rekomandimeve të qeverive dhe ministrive përgjegjëse të dy vendeve për përmirësimin e librave shkollor të historisë së klasës së gjashtë dhe të shtatë, sipas sistemit arsimor bullgar dhe atij maqedonas për ngjarjet e periudhës së gjysmë shekullit të kaluar, por edhe debati lidhur me Goce Dellçevin janë temat që do të diskutohen nga anëtarët e Komisionit të përbashkët midis Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, në takimin e shtatë radhazi, i cili do të mbahet nesër dhe pasnesër në Sofje të Bullgarisë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 11:56

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.