Sonte në Tetovë do të shfaqet Koncert solistik e soprano, Fjolla Iseini

Desk
By Desk October 31, 2019 09:23

Sonte në Tetovë do të shfaqet Koncert solistik e soprano, Fjolla Iseini

Sot me fillim prej ora 19, në sallën e fakultetit të arteve të UT-së në suaza të Qendrës për Kulturë në Tetovë, soprano Fjolla Iseini do të paraqet koncert solistik, njofton Flaka 

Iseini do të ngjitet në skenë bashkë me Shkëlzen Baftiarin në Piano.

Koncerti zhvillohet në mbështetje të Ministrisë së Kulturës dhe Universitetit të Tetovës – UT. Flaka

Desk
By Desk October 31, 2019 09:23