Sot më së voni nesër finalizohen bisedimet mes ASH dhe Qeverisë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Shkurt, 2023 12:37 Updated

Sot më së voni nesër finalizohen bisedimet mes ASH dhe Qeverisë

Sot më së voni nesër finalizohen bisedimet mes ASH dhe Qeverisë, kështu njoftoi lideri i ASH, Arben Taravari njofton Flaka

Në paraqitjen e tij, Taravari nuk foli për ndarrje të digastereve por se marrëveshja e arritur mes partisë së tij dhe qeverisë do të bëhet e ditur për opinion pasi të jetë finalizuar.

“Deri nesër mund të ketë serish ndryshime dhe nuk është korrekte të flasim për digastere e drejtori”, tha Taravari, duke lënë të nënkuptohet që ndarrja e posteve ende nuk është përmbyllur.

“Marrëveshja finale pas arritjes do të publikohet nga Qeveria dhe ASH”, tha Taravari. Flaka

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Shkurt, 2023 12:37 Updated