Spanja mbështet plotësisht vazhdimin e dialogut Kosovë-Serbi

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 5, 2019 20:25

Spanja mbështet plotësisht vazhdimin e dialogut Kosovë-Serbi

Spanja ofron mbështetjen e plotë për vazhdimin e dialogut Beograd-Prishtinë, tha sot Ambasadori Spanjoll në Serbi Raul Bartolome Molina.

Sipas tij, Spanja në këtë kohë do të mbështesë vendimin dhe zgjedhjen që bën Serbia.

Duke folur me përfaqësuesit e Parlamentit serb në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Molina theksoi se qëndrimi i Spanjës për mosnjohjen e Kosovës mbetet e pandryshuar.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 5, 2019 20:25