Spasovski: Jankulloska kishte gjysmë ore për t’u përgatitur, pastaj u veprua sipas urdhërit

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 20:52

Spasovski: Jankulloska kishte gjysmë ore për t’u përgatitur, pastaj u veprua sipas urdhërit

Ministri i MPB-së, Oliver Spasovski tha sonte në Tv 24 se ish-ministres Gordana Jankullovska iu dha hapësirë ​​për t’i dhënë lamtumirë familjes së saj për rreth gjysmë ore, përcjell FLAKA.

“Nëse veprimi për zbatimin e Jankulloska nuk do të ishte i shprehur, do të më kishit pyetur pse po prisni dhe pse koha është ende e humbur për këtë. Procedura u bazua në një urdhër të gjyqtarit për ekzekutimin e sanksioneve bazuar në vendimin e Gjykatës Supreme dhe u zhvillua në burgun “Idrizovë”. Tjetra ishte arrestimi i personit menjëherë dhe ne duhej të reagonim shpejt bazuar në këtë. Ligji duhet të zbatohet në mënyrë të barabartë për të gjithë”, tha Spasovski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 20:52