Spasovski: Me 12 prill zgjedhjet janë dy, LSDM e cila ecë para dhe Mickoski i cili kthen pas në izolim

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 9, 2019 21:32

Spasovski: Me 12 prill zgjedhjet janë dy, LSDM e cila ecë para dhe Mickoski i cili kthen pas në izolim

Njëra është e jona, LSDM-ja, që çon përpara drejt NATO-s dhe BE-së, më shumë para për qytetarët dhe një të ardhme të sigurt, dhe e dyta për Mickoskin që kthen në izolim, rikuperim të krimit dhe korrupsion. Ne kemi udhëtuar në atë rrugë për 11 vjet, dhe tani na është dashur të bëjmë shumë për dy vjet e gjysmë për të bërë një hap serioz përpara dhe për këtë arsye nuk ka kthim mbrapa, tha nënkryetari i LSDM-së, Oliver Spasovski, në tribunën qytetare “Në rrugë të duhur” në Ohër, përcjell FLAKA.

Spasovski theksoi se ndryshe nga e kaluara, tani interesat nacionale dhe shtetërore po realizohen, që janë anëtarësimi në NATO dhe integrimi në BE.

Ne kemi bërë çmos për të zbatuar reformat që njihen në të gjithë Evropën, në të gjithë botën demokratike. Sot me të drejtë jemi zhgënjyer nga gabimi historik i BE-së, por duhet të jemi krenarë që arritëm të bëjmë të gjitha reformat brenda një kohe të shkurtër dhe me të drejtë presim që ai gabim të korrigjohet brenda një kohe të shkurtër, tha Spasovski në një tribunën në Ohër.

“Të vetmit që gëzohen për gabimin e BE-së janë Mickoski dhe VMRO-DPMNE. Mickoski tha se është i lumtur që na bllokuan, por në të njëjtën ditë ai mori një shuplakë të fortë nga Presidenti Macron që të gjitha vendet anëtare ishin për fillimin e negociatave”, tha Spasovski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 9, 2019 21:32