Spasovski: Nëse ekonomia nuk funksionon, masa të reja mbështetëse janë të mundshme

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 31, 2020 21:16

Spasovski: Nëse ekonomia nuk funksionon, masa të reja mbështetëse janë të mundshme

Paketa e masave të dyta është të ndihmojnë sektorin real dhe ekonominë, pasi është e rëndësishme që ekonomia të vazhdojë të funksionojë pasi të përfundojë kriza, tha kryeministri Oliver Spasovski në Top Tema në Telma. Nuk përjashton mundësinë e masave shtesë, përcjell FLAKA.

“Kjo paketë masash me siguri nuk do të mjaftojë dhe do të ketë nevojë për të miratuar masa të reja. Ne si Qeveri jemi plotësisht të qartë se do ta bëjmë këtë në periudhën e ardhshme. Ne lëshuam masën e parë të masave dhe pastaj pati reagime, kështu që ata përdorin atë që u nevojitet më shumë. Tani kemi një sërë masash, të cilat ne mendojmë se do të ndihmojnë shumë. Ne nuk përjashtojmë që duhet të ketë masa shtesë që do të ndihmojnë më tej në fushën e ekonomisë, por jo për të lënë pas dore shëndetin dhe jetën e qytetarëve”, tha Spasovski.

Ai theksoi se këto masa zbatohen për dy muajt e ardhshëm, pas së cilës, nëse ekonomia nuk funksionon, tha Spasovski, do të duhet të ketë një pako të re masash. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 31, 2020 21:16