Sporti i çiklizmit sfidon pandeminë “Covid 19”

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 2, 2020 21:28

Sporti i çiklizmit sfidon pandeminë “Covid 19”

Sporti i çiklizmit është duke u përballur me vendimin kryesor rreth zhvillimit të garave gjatë verës dhe vjeshtës 2020. Vendimin final për edicionin e sivjetshëm të garës “Turi I Francës” do të duhet të konfirmohet deri më 15 maj.

“Do të punojmë shpejtë, mirëpo nëse vendimi konfirmohet në mesin e muajit maj, atëherë mund të zhvillohet kjo garë,” ka thënë Erik Houli, përfaqësuesi i njërit ndër sponsorët më të mëdhenj të kësaj gare.

Organizatorët e kësaj gare janë kundër shtyrjes së garës, pasi që kjo do të sjell humbje të mëdha financiare për komunat.

Drejtori ekzekutiv i “Turi I Francës”, Kristian Prudom momentalisht nuk mendon për asnjë obcion, në të cilën gara 23 ditëshe do të anulohej.

Edicioni I 107 I Turit të Francës”, është paraparë që të nis më 27 qershor në Nicë dhe të mbyllet më 19 korrik në Paris.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 2, 2020 21:28