Spotify me veçori të re “Grupi i Sesioneve”, lehtëson dëgjimin në mbyllje

Desk
By Desk May 12, 2020 23:01

Spotify me veçori të re “Grupi i Sesioneve”, lehtëson dëgjimin në mbyllje

Karakteristika e re ka qenë në punë për një vit, por mund të përdoret në mënyra të reja pasi koronavirusi i detyron njerëzit të qëndrojnë në shtëpi.

Kjo karakteristikë lejon njerëzit të punojnë së bashku në një radhë të përbashkët të gjurmëve, të gjitha nga telefonat e tyre individualë.

Ai synon të adresojë që duke i lënë njerëzit të hedhin radhët e tyre individuale dhe të krijojnë lista të muzikës së bashku.

Për dallim nga mjetet ekzistuese të Spotify si listat bashkëpunuese, kjo ndodh në kohë reale dhe lejon përdoruesit që të ndajnë përkohësisht të gjithë dëgjimin e tyre së bashku.

Kur funksioni është i ndezur, njëri prej përdoruesve bëhet host dhe i tregohet një kod në telefonin e tyre. Dikush tjetër në shtëpi mund të skanojë atë kod dhe të bashkohet në të njëjtën seancë.

Si dhe duke qenë në gjendje të shtojë këngë, të gjithë në seancë mund të përdorin kontrollet e riprodhimit të Spotify për të anashkaluar përpara ose mbrapa, ose të luajnë dhe të ndalojnë.

Vegla po del tani dhe në formë beta, do të thotë jo të gjithë përdoruesit mund të kenë qasje në të. Spotify ka sugjeruar që do të përmirësohet me kalimin e kohës.

Desk
By Desk May 12, 2020 23:01