#Status, Asani: Ulja e rrogave do ketë pasoja të paparashikueshme para 12

#Status, Asani:  Ulja e rrogave do ketë pasoja të paparashikueshme para 12

Ilir Hasani

Në një moment, kur qeveritë e shteteve të tjera mundohen me çdo kusht të lehtësojnë jetën e qytetarëve të tyre, zvoglimi i rrogave të administratës publike do të ishte një barrë e rëndë që kjo shoqëri në këtë moment nuk mund ta mbaj.

Një gjë e tillë nuk do të ishte vetëm demotivuese për një shoqëri të izoluar në karantinë, por do të kishte pasoja te paparashikueshme.

Na duhet motivim dhe ndjenja e sigurisë dhe kujdesit nga shteti.
Jo demotivim..

#ilirhasani #corona #COVID19

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 22 Mars, 2020 19:08

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.