#Status, Hasani për Dibranët: Një popull që duron, gjithmonë fiton!

Desk
By Desk April 14, 2020 22:40

#Status, Hasani për Dibranët: Një popull që duron, gjithmonë fiton!

Një popull që duron, gjithmonë fiton. Dibranët me qetësi dhe urtësi ulën rrezikun ndaj këtij armiku të padukshëm Covid 19, por në asnjë menyrë nuk duhet menduar se kjo përfundoi. Kjo tregon se në momente të vështira qytetarët e civilizuar duhet të ndjekin rregullat dhe të veprojnë pa frikë, pa eufori por edhe pa pardon. Kjo gjëmë nuk njeh mënyrë, nuk zgjedh rrugë, nuk ka shabllon.

Pikërisht kur mund të mendoni se ia kemi dalur, mund të na çudis sa smund ta imagjinojmë. Mos e nënvleftësoni këtë situatë. Ndaluni një herë, mendoni shqip dhe veproni drejtë!

KUJDES!!

Desk
By Desk April 14, 2020 22:40