#Status, Ilir Hasani: Lajmet që vijnë nuk janë aq të mira

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 17, 2020 22:57

#Status, Ilir Hasani: Lajmet që vijnë nuk janë aq të mira

Ilir Hasani, drejtor i Klinikes për Traumatologji, Ortopedi, Anestezi, Reanimacion dhe Trajtim Intenziv, ka postuar një status në facebook, ku shkruan se lajmet që vijnë në lidhje me Covid-19 nuk janë aq të mira.

Ilir Hasani:

Të nderuar, lajmet që vijnë nuk janë edhe aq të mira. Duhet të jemi të përgatitur për çdo situatë.

Kujdesi, besimi ndaj autoriteteve shëndetësore dhe ndjekja e masave në këto kushte, në asnjë moment nuk duhet neglizhuar. Bashkë mund ta tejkalojmë!
#TOARILUC #corona #COVID2019

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 17, 2020 22:57