#Status, Muhamed Zekiri: Talati dhe BDI edhe njëherë treguan ftyrën e vërtetë

#Status, Muhamed Zekiri: Talati dhe BDI edhe njëherë treguan ftyrën e vërtetë

Muhamedet Zekiri: 

Talati dhe BDI edhe njeher treguan ftyren e vertet te tyre kriminale bashke me pobratimat e tyre nga VMRO DPMNE.

DUI dhe VMRO DOMNE ripertrin kolacionin e krimit dhe interesit te qarqeve te caktuar brenda subjekteve te tyre.
TURP!!!

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 14 Shkurt, 2020 10:59

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.