#Status, Osmani me apel për deputetët: Votoni sot Ligjin për PP dhe Kodin zgjedhor

#Status, Osmani me apel për deputetët: Votoni sot Ligjin për PP dhe Kodin zgjedhor

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani ka bërë një apel deri tek deputetët e të gjitha partive që sot të miratohen ligji për PP dhe kodi zgjedhorë që nesër të votohet shpërbërja e Kuvendit me qëllim sipas Osmanit të ruhet koncezusi për zgjedhjet e 12 prillit.

Në emër të agjendës evropiane të vendit, pas vizitës së suksesshme në Paris, si zv. Kryeministër për Çështje Evropiane…

Posted by Bujar Osmani on Friday, February 14, 2020

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 14 Shkurt, 2020 12:28

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.