#Status, Sulejmani: Kufizimi i lëvizjes, po e ndihmon përhapjen e virusit

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 6, 2020 19:49

#Status, Sulejmani: Kufizimi i lëvizjes, po e ndihmon përhapjen e virusit

A thua masat shumë rigoroze po e izolojnë, apo po e ndihmojnë zgjerimin e virusit COVID 19!

Pse Maqedonia e Veriut nuk po i përdor përvojat e Gjermanisë, Zvicrrës apo të Austrisë për Covid 19, të cilat masa janë shumë efikase dhe nuk kemi kufizim të lirisë së lëvizjes! Kufizimi i lirisë së lëvizjes ne pandemi apo ora policore po e ndihmon përhapjen e virusit COVID 19,
kjo po dëshmohet ne qytetin e Kumanovës nga pak liria e mbetur për lëvizje duke krijuar rradhë të gjata në banka, markete, farmaci, etj…

Maqedonia e Veriut duhet te jetë më shumë aktive ne masa edukative për popullatën për COVID 19(përvojat e shteteve të lartë përmendura), Marketet, Bankat, farmacitë, Furrat e ushqimit të subvencionohen nga shteti dhe të njëjtat të punojnë 24/7, me çka më nuk do të kemi radha te gjata të njerëzve, kontakti në mes njerëzve do të zvogëlohet në masë të madhe!

Besnik T. Sulejmani
Autori është avokat me profesion

 
Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 6, 2020 19:49