#Status, Taravari: Në shkollat e Gostivarit, shumica e mësimdhenësve janë angazhuar të punojnë në sistemin online

Desk
By Desk March 16, 2020 22:44

#Status, Taravari: Në shkollat e Gostivarit, shumica e mësimdhenësve janë angazhuar të punojnë në sistemin online

Në shkollat fillore dhe të mesme ne Komunën e Gostivarit, shumica e mësimdhenësve janë angazhuar të punojnë në sistemin online ose në ndonjë mënyrë tjetër vetëm e vetëm të shpërndajnë dije tek nxënësit e tyre. Kështu ka njoftuar përmes një statusi në Facebook kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, përcjell FLAKA.

“I faleminderojmë të gjithë për punën e palodhshme që në këto ditë mundohen të gjejnë mënyra për mosngecje në procesin edukativ -arsimor”, shkruan më tje kryetari i Gostivarit, Taravari. FLAKA

Desk
By Desk March 16, 2020 22:44