Stevo Pendarovski: Do t”i përfaqësoj interesat e të gjitha etnive, e jo vetëm të maqedonasve

Desk
By Desk 19 Prill, 2019 21:25

Stevo Pendarovski: Do t”i përfaqësoj interesat e të gjitha etnive, e jo vetëm të maqedonasve

Për kandidati e pushtetit për president Stevo Pendarovski, votat e qytetarëve nuk janë mjet për pazare mes partive politike.

Ai në emisionin ‘Studio e Hapur’ në TV SHENJA tha se votat e qytetarëve pavarësisht përkatësisë etnike, janë të rëndësishme për të, dhe se do t’i përfaqësojë të gjithë qytetarët njëlloj nëse zgjidhet president.

Desk
By Desk 19 Prill, 2019 21:25