Stoillkovski: Është dhënë udhër për arrestimin tim me forcë

Desk
By Desk October 21, 2020 21:48

Stoillkovski: Është dhënë udhër për arrestimin tim me forcë

Zëdhënësi i VMRO-DPMNE Naum Stoillkovski informoi në Facebook se ishte lëshuar një urdhër për arrestimin e tij me forcë. Sipas tij, është presion i pastër dhe një përpjekje për të frikësuar, përcjell FLAKA.

“Bëni kujdes, pa urdhër kontrolli, të hyni në shtëpi, por edhe në dhoma të tjera për t’u ndaluar me forcë. “Njoftimi” për një Kacarska të re është i hapur, kështu që goditni sa më shumë që të mundeni! Një togë e tërë policie ishte vendosur në këmbë këtë mëngjes! Në shtëpi, në punë, rreth Shkupit! Sikur të isha unë vrasësi nga Smillkova. Sikur të isha unë vrasësi i Martin Neshkovskit. Sikur të kisha dëmtuar një buxhet, të merrja tenderë dhe fonde lokale, të jepja licenca për një vëlla 30-vjeçar, të pastroja para nga Panama, të nxirrja një prokurim të sistemit Leonardo, ose të bëja tender për të më ndërtuar shtëpi mbi ujë, ose unë u filmova si drejtori vendos një shumë parash në çantë, unë ndaj fabrikat e marihuanës…!? Apo paratë nga “Reketi” përfunduan te unë, kështu që unë i shpenzoja pa mbulim, për vila në Greqi ose apartamente të shtrenjta dhe motorë?”, shkruan Stoillkovski. FLAKA

Desk
By Desk October 21, 2020 21:48