Strugani i merr mbi 9 mijë euro në kompaninë ku punonte dhe i deklaron të vjedhura, i ngritet kallëzim penal

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Shkurt, 2024 20:37

Strugani i merr mbi 9 mijë euro në kompaninë ku punonte dhe i deklaron të vjedhura, i ngritet kallëzim penal

Zyra e jashtme për punë penale Strugë ka bërë kallëzim penal kundër N.S.(25) nga Struga për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprës penale “kallëzim i rremë i krimit”.

Më datë 19.12.2023, i pandehuri ka denoncuar rrejshëm se në ndërmarrjen ku ishte i punësuar nga automjeti i parkuar “Opel”, në pronësi të kompanisë, i është marrë një çantë me para, por në fakt ai i ka marrë paratë dhe i ka shkaktuar dëme kompanisë prej 593.625 denarë.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Shkurt, 2024 20:37

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare