Agjencia e lajmeve FLAKA u themelua më 7 Mars të vitit 2016. Është anëtare e rregullt e Këshillit për etikë në media në Maqedoni - KEMM

Struktura brendshme e makinës së re sportive nga Toyota

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 7 Shtator, 2019 22:45

Struktura brendshme e makinës së re sportive nga Toyota

Me këtë strukturë të re, mund të ndërtohen edhe shumë makina tjera.

Toyota sapo e ka lansuar një Yaris, që është bazuar në Mazda3, derisa është duke punuar për një makinë tjetër sportive.

Në imazhet e shpërndara së fundmi, shihet struktura e brendshme e makinës së re sportive, që është krijuar nga Toyota Neë Global Architecture.

Kjo platformë e quajtur GA-B, që ka bërë bashkë pjesë të Prius, Camry, RAV4 dhe C-HR. Vetëm se kjo ka përmasa më të vogla, që tregon se është një makinë më e vogël.

Deri më tani, Toyota nuk ka bërë të ditur, se në cilën makinë sportive vendoset kjo strukturë, ndërsa pritet t’i ofrojë lehtësi në lëvizje dhe brenda shumë rehati.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 7 Shtator, 2019 22:45