Sulmohen fizikisht dy 18 vjeçar në Shkup

Desk
By Desk 3 Prill, 2019 15:53

Sulmohen fizikisht dy 18 vjeçar në Shkup

Me 02.04.2019 në ora 17.15 në SPB Shkup, është lajmëruar se H.N.(18) nga fshati Idrizovë, Shkup dhe A.P.(18) nga fshati Milladinovci, Shkup, në rrugën Divizioni 50 janë sulmuar fizikisht nga disa persona, transmeton Almakos.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.

Desk
By Desk 3 Prill, 2019 15:53