Sulmohet faqja e Bankës Qendrore Evropiane

Sulmohet faqja e Bankës Qendrore Evropiane

Banka Qendrore Evropiane ka mbyllur sot një nga ueb faqet e saja pasi është hakuar dhe infektuar me virus.

BQE ka njoftuar se të dhënat e besueshme nuk janë rrezikuar, por ndoshta janë vjedhur postat elektronike dhe emrat e parapaguesve të buletinit të Bankës “Fjalori i integruar për raportim të bankave”. (BIRD).

BIRD është një faqet që i përdor Banka qendrore që t’u ndihmojë institucioneve financiare të përmbushin standardet për raportim, të vërtetuar nga rregullatorët botërorë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 15 Gusht, 2019 22:38

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.