Back to homepage

Etiketë "Александар Вучиќ"

Вучиќ: На сите млади на возраст од 16 до 30 години ќе им дадеме по 100 евра

Вучиќ: На сите млади на возраст од 16 до 30 години ќе им дадеме по 100 евра

Српскиот претседател, Александар Вучиќ, на годишната прес-конференција која се одржа денеска најави парична помош за сите млади на возраст од 16 до 30 години. „Подготвивме мерка за сите лица на возраст од 16 до 30 години која брзо ќе се

Read Full Article