Back to homepage

Etiketë "Александар Николоски"

Николоски за Пржинската влада: 100 дена за организирање на избори се многу

Николоски за Пржинската влада: 100 дена за организирање на избори се многу

Сметам дека поддршката ја гледаме и на анкети и рапидно ќе расте за ВМРО-ДПМНЕ и дека на следните парламентарни избори кои што сум убеден ќе бидат предвремени ќе има висока излезност и ќе има едно јасно проопозициско расположение кое ќе

Read Full Article
Николоски: Оваа влада на Ковачевски е без легитимитет

Николоски: Оваа влада на Ковачевски е без легитимитет

Оваа влада на Ковачевски е континуитет на корумпираната влада на Заев која граѓаните ја казнија на избори, рече пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, на собраниската седница на која се дискутира за избор на нова влада. „На неодамнешните избори јасно беше

Read Full Article