Back to homepage

Etiketë "Алијанса за Албанците"

Таравари во интервјуто за Флака: Ќе го сфатиме многу сериозно предлогот кој евентуално може да ни дојде од Владата

Таравари во интервјуто за Флака: Ќе го сфатиме многу сериозно предлогот кој евентуално може да ни дојде од Владата Updated

Првото ексклузивно интервју по изборот за прв човек на Алијансата за Албанците, Арбен Таравари го даде за Новинската агенцијата Флака. Таравари зборува за политиката, семејството и својата професија. „Искрено кажано, нашиот фокус беше Конгресот и агендата на партијата, но несомнено,

Read Full Article