Back to homepage

Etiketë "АРМ"

Граѓаните имаат најголема доверба во АРМ и Пендаровски

Граѓаните имаат најголема доверба во АРМ и Пендаровски

Последното истражување реализирано од Центарот за европски стратегии – ЕВРОТИНК, покажува дека граѓаните во државата најголема доверба имаат во Армијата (47 проценти), потоа следи институцијата претседател на државата (31 отсто) и на трето место се религиозните заедници (30 проценти). Од

Read Full Article