Back to homepage

Etiketë "Артан Груби"

Груби: Преку еднакво општество имаме корист сите

Груби: Преку еднакво општество имаме корист сите

Првиот потпретседател на Владата  и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби денеска учествуваше на третиот и последен ден од Школата за млади лидери „Дијалог на мировен форум“ што се организира во рамките на одбележувањето на

Read Full Article
Груби: Битката за слобода и еднаквост ја издвоивме, ни претстои битката за иднината

Груби: Битката за слобода и еднаквост ја издвоивме, ни претстои битката за иднината

“Нашите предци се бореа за слобода и успеаја пред 119 години во Крушево, обединети околу идеалот за слобода и еднаквост”, порача првиот потпретседател на Владата на Република Северна Македонија, г-дин Артан Груби во честитката по повод празникот,  Илинден. Нашите предци

Read Full Article