Back to homepage

Etiketë "Арта Билали Зендели"

Билали Зендели: Опозицијата без избори сакаше да дојде на власт

Билали Зендели: Опозицијата без избори сакаше да дојде на власт

Сведоци сме дака на 11 ноември имаше обид за уривање на владата од наводно ново парламентарно мнозинство и то не само што беше неуспешно туку и понижувачко, рече пратеничката на ДУИ Арта Билали Зендели, која е меѓу четирите последни говорници

Read Full Article