Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Аfrim Gashi"

Gashi: Për një vit të mbarë europian për kombin tonë dhe për dy vendet tona

Gashi: Për një vit të mbarë europian për kombin tonë dhe për dy vendet tona

“Për një vit të mbarë europian për kombin tonë dhe për dy vendet tona”, kjo është porosia e shkurtër i liderit të partisë AlternAtivA, Afrim Gashi pas takimit me kryeministrin shqiptar Edi Rama sot në Tiranë, përcjell Flaka. Rama ka

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare