Back to homepage

Etiketë "Беким Сали"

Министерот Сали ги повика докторите Даниловски, Пановски и Марковски да станат членови на Комисија за заразни болести

Министерот Сали ги повика докторите Даниловски, Пановски и Марковски да станат членови на Комисија за заразни болести

Министерот за здравство Беким Сали преку објава на Фејсбук најави дека наскоро ќе формира нова Комисија за заразни болести и ги повика универзитетските професори Драган Даниловски, Никола Пановски и Вело Марковски да се приклучат како нејзини членови. – Според најавите,

Read Full Article