Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Берлин"

Берлин ќе има пешачка зона колку цело урбано Скопје

Берлин ќе има пешачка зона колку цело урбано Скопје

Во Берлин следниот месец треба да се донесе одлука дали ќе стане град без автомобили, со креирање на пешачка зона од 88 квадратни километри, колку што впрочем, изнесува површината на урбано Скопје. Во македонската метропола повеќе години не може да

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare