Back to homepage

Etiketë "Битолa"

Битолскиот Ајсмен на минус 17 си кулира во снегот

Битолскиот Ајсмен на минус 17 си кулира во снегот

Битолчанецот Роберт Талевски Чомбе кој моментално живее и престојува во Њу Џерси, вечерва на минус 17 степени си ужива полугол на снегот и студената зима во Америка. Како што самиот ни кажува тој ова секојдневно го прави неколку години за

Read Full Article