Back to homepage

Etiketë "Видеолотарија"

Видеолотарија втора година е сигурен партнер на ФФМ

Видеолотарија втора година е сигурен партнер на ФФМ

Партнерството меѓу Видеолотарија Касинос Австрија и фудбалската репрезентација на Македонија влезе во втората година од своето постоење. И двете страни со задоволство гледаат на досегашната соработка, но и на предизвиците и успесите, кои допрва ќе ги доживееме заедно. По една

Read Full Article