Back to homepage

Etiketë "Викторија Николова"

Мирен протест кај Сити мол каде што загина Викторија

Мирен протест кај Сити мол каде што загина Викторија

Мирен протест под мото „Стоп за сообраќајното насилство“, се одржа денеска, на раскрсницата кај Сити Мол на местото каде пред десетина дена младата Викторија Николова од Радовиш го загуби животот, откако беше прегазена. На собирот учествуваа околу 200 луѓе, вклучувајќи

Read Full Article