Back to homepage

Etiketë "Вистиномер"

Вистиномер: Новите соеви на вирусот не се предизвикани од вакцините

Вистиномер: Новите соеви на вирусот не се предизвикани од вакцините Updated

Сите научни докази говорат дека новите варијанти најмногу се шират помеѓу невакцинираните. Вирологот Фридеман Вебер од универзитетот „Јустус Либиг“ во Гисен е дециден дека невакцинираните лица се оние кои ја предизвикаат мутацијата на вирусот. Наспроти тврдењето во постот, научно е

Read Full Article